گیت
گیت میتواند به هر نوع حرکتی که طی آن اعضا بهصورت دورهای، بارگذاری و باربرداری شوند اطلاق شود. درحالیکه این تعریف شامل دویدن، رقصیدن و حتی شنا و دوچرخهسواری میشود، راه رفتن متداولترین گیت است که در انجام بسیاری از فعالیتهای روزانه نقش دارد و استقلال فرد به آن وابسته است. راه رفتن فعالیتی است که سیستم عصبی، عضلانی و اسکلتی ما بهطور کامل درگیر اجرای آن است .درک سینماتیک و سینتیک حرکت انسان در بیولوژی و پزشکی از چند جهت حائز اهمیت است. اول آنکه با بررسی راه رفتن، شناسایی حرکات با ریسک بالای بیماری و پیشگیری امکانپذیر است. با تشخیص مشکلات حرکتی فرد و انتخاب روشهایی برای رفع آن، کیفیت زندگی فرد بهبودیافته و استقلال وی در درازمدت حفظ میشود. از جنبه دیگر، با بررسی جزئی نقش اعضای درگیر درحرکت، منشأ مشکلات حرکتی قابلشناسایی است.
فرکانس داده برداری (Sampling Rate)
فرکانس داده برداری، یکی از نشانه های دقت نمونه برداری است. در زمان ثابت، هرچه فرکانس بالاتر باشد، داده بیشتری ثبت می شود. باید در نظر داشت فرکانس بالا حجم داده بیشتری دارد اما لزوما بهتر نیست. پژوهشگر باید بر اساس نیاز خود فرکانس بهینه را مشخص کند. در آزمایشگاه آنالیز حرکت تربیت مدرس فرکانس دستگاه ها، بر اساس مقالات و کاربردهای رایج، به طور پیش فرض به صورت زیر تنظیم شده است:
دستگاه های EMG و Force Plate، 1200 فریم بر ثانیه و سیستم Motion، 120 فریم بر ثانیه
زمان، فریم و زیرفریم ( Time, Frame and Sub Frame)
وقتی در نرم افزار نکسوس، با چند وسیله اندازه گیری به صورت همزمان (synchronized) داده برداری شود، زمان داده برداری برای همه دستگاه ها ثابت و فرکانس متفاوت است. یعنی در یک ثانیه از زمان تست، 120 داده موشن و 1200 داده EMG داریم. در فایل اکسل خروجی نرم افزار نکسوس، دو ستون ابتدایی با عناوین Frame و Sub Frame مشخص شده اند. فریم مربوط به داده های موشن است. به ازای هر داده موشن، 10 داده EMG وجود دارد که در سطرهای مربوط به زیرفریم چیده شده اند. برای محاسبه معادل زمانی فریم، کافی است عدد فریم را بر فرکانس داده برداری تقسیم کنید.

Task
یک فعالیت مشخص که در طول تست انجام می شود. مثلا راه رفتن یا برخاستن از صندلی
Pipline
نرم افزار نکسوس نرم افزاری قدرتمند برای پردازش اولیه داده های حرکت است. مجموعه ای از دستورها برای پردازش داده های خام، تحت عنوان pipline در قسمت پردازش داده ها قرار دارد.
لیبل گذاری (labeling)
دوربین های سیستم آنالیز حرکت، مارکرهای موجود در فضای سه بعدی آزمایشگاه را دنبال می کنند. این مارکرها سفیدرنگ و بی نام هستند. این که هر مارکر نماینده کدام نقطه از بدن فرد باشد پس از ثبت داده و در مرحله پردازش تعریف می شود. به این عمل لیبل گذاری می گویند. در واقع برای هر مارکر عنوانی تعریف می شود که نقاط قابل تفکیک باشند.

مارکرها پس از لیبل گذاری و پیش از آن
گپ (Gap)
برای اینکه مسیر حرکت یک مارکر در نرم افزار بازسازی شود، در هرلحظه باید لااقل در دیدرس 2 دوربین باشد. اگر یک مارکر به خاطر لباس فرد یا پوزیشن قرار گیری فرد از دید دوربین ها پنهان بماند، در این لحظات، اطلاعات مسیر حرکت از دست می رود و در نمودار مسیر حرکت و سایر پارامترهای سینتیکی و سینماتیکی وابسته، جاهای خالی(Gap) دیده می شود. بسته به تعداد فریم هایی که مارکر دیده نشده، روش های مختلف ریاضی برای تخمین جاهای خالی وجود دارد که با استفاده از پان ها می شود جای خالی را پر کرد (Gap Filling).